Fredagen

I fredags skulle vi träffat våran saknade Pillan. Som vanligt så har vi bara några få timmar att ingår på pga jobb och ungar.
Just idag skulle Agnes sova till 10 och självklart hade hon kissat ner hela sängen, så ganska snabbt insåg vi att tiden för att ses skulle bli knapp! Bara att ställa in, igen!
Vid 3 möte vi pappan i Tingsryd för att kolla på blandare och spottar till badrummet, men inget som vi gillade..

På kvällen började fröken bli hängig och efter kvälls välling så bara flög allt upp igen, 3 gånger dessutom! Stackars lilla Smulan! Bara ner och ta en varm dusch med henne sen myste vi en stund i soffan och höll om varandra, vi 3, hela familjen!
Sen när klockan slog alldeles för mycket så gick vi och la oss allihopa, och det gick bra! Jag sov på nålar hela natten och flög upp såfort jag hörde ett ljud från hennes rum och kollade så allt va okej med henne! Men på lördagen så mådde hon bra! Skönt! Mammas lilla skatt! <3


Kampen mot mammakilona!

WOHOW!
Denna invägning blev jag riktigt nöjd med! -3,7 kilo och 4 cm i midjan! Ruggigt nöjd!! :)
Så allt som allt sen jag startade:
-4,6 kg
- 8 cm midjan

Hejja hejja!!


Babysim

Dom finaste jag vet på babysimningen!


Håll tummarna

Hej och hopp!
Idag händer det inte allt för mycket, men vid halv 2 ska jag på möte ang ett jobb! Jag ska eventuellt bli kontaktperson till en tjej! Hoppas verkligen kommunen godkänner det! Nu hälsar jag på Lena och hennes kille Kaddi!


Lördagsbravader

Igår slog vi klackarna i taket och åkte och träffade Tobias gamla klasskompisar och deras respektive! Otroligt trevligt skulle jag vilja säga! Vi började i Ingelstad hos Danne sen styrde vi vidare mot Växjö ! Kvällen bjöd på många öl för grabbarna men duktiga jag ( som går på Cambridge kuren ) nöjde mig med 2 liter vatten! Hem kom vi vid 3 inatt och då va min man en aning slirig! ;) nu är vi iaf uppe och igång med riva "badrums projektet". Och snart ska vi hämta Snorpan! Mamma längtar!! <3


En ängel på jorden


Världens sötaste Alfunge


Renovering

Ja här går det undan! Idag har vi rivit ut vårrummsmattan på väggarna och nu håller vi på med golvet! Det är inte bara att riva ut vill jag lova! Fy f*n vilken skit göra ;) men ändå kul att vara en del av det också så att det inte bara är hantverkare som gör jobbet! Nått mindre kul va att vi upptäckte fuktskada i golvet också, vi viste att det fanns på väggen, lite därför vi började med just det här badrummet... Men inte golvet också! Så nu är det väl bara riva ut alla spånskivor och sätta rent våtrummsgips! Lika bra att få allt i topp när man ändå håller på! Det är inte gratis med badrum! VVS gubben va här idag också och fixade med toaletten, elementen och handfatet!


Som fisken i vattnet

Agnes fullkomligt älskar att bada, hon skulle nog bada 10 gånger om dagen om hon fick!
Idag va första gången på babysimningen, och det gick hur bra som helst! Hon sprattlade och plaskade så mycket hon bara orkade och så fort vi kom hem så somnade hon som en stock i flera timmar!

Bilderna är dock inte från babysimningen, men kvällen innan när hon fick göra det hon älskar mest, Bada! ;) och hennes favorit göra i badbaljan är att leka med badtermometern! <3 Älskade bebis!


Nya kärleken

Inte för mig dock ;) haha nej då! Men Agnes däremot, den killtjusaren! Ajabaja, han är påtok för gammal för dig unga dam!


Söndag kväll

Nu händer det grejer! Vi har börjat med badrummet uppe.. Iaf så har vi kommit igång, rensat ut det stora badrummet på nedervåningen som innan fungerade som förvaringsutrymme och i morgon så flyttas alla saker ner från övre till undre plan så vi kan riva ut allt och sen ta hit hantverkarna! Ja är SÅ spänd! ;)
I morgon börjar allvaret för nu är det min tur...


Fredagens

Tobias va klar på jobbet i torsdags vilket resulterade i att han va hemma igår! Skönt!
Vi har prata länge om att vi skulle ta bort några stora lönnar och två björkar som stod ganska nära huset, dels för att det förstör fasaden på huset så mycket och dels för solens skull! ;) Så vi har sil längre på altanen och framsidan! Sagt och gjort, här har det fällts! ;) vi passade också på att elda lite skräp samtidigt som vi ändå skulle elda upp allt ris från träden! Agnes va super duktig, hon va med och höll koll på pappa!


Våran egna lilla " Pippi långstrump "

Igår kväll skulle vi bara göra en sista titt innan vi gick och la oss och mötes då av våran egna lilla Pippi! Sova med fötterna på huvudkudden, jajamensan! Smulan har börjat snurra något otroligt på nätterna. I morse när hon vaknade så hörde jag lite snack och sen blev det ett dunk, ja blev nästan lite rädd och sen kom ett " dunk, dunk" jag kikade in och då låg hon och pratade med sin kanin på tvären i sängen med fötterna ut genom spjälorna och upp på väggen.. Hon låg alltså och sparkade i väggen! :) haha underbara unge! <3 nu har vi ätit mannagrynsgröt hela familjen och Snorpan ska sova en sväng till ;) tröttmössan!


RSS 2.0