Jag gör det... Igen!

Japp, dålig uppdatering igen. Kör mer på instagram nu för tiden faktiskt , vill ni följa mig där så heter jag aleexaandrah där!
Ska ju givetvis försöka bli bättre här igen men nu e det fullt upp inför i morgon!
För ni vet väl vad det är för dag i morgon?
Agnes, min lilla ängel, som alldeles nyss föddes fyller 1 år!
Det är precis lika galet som det låter! Min lilla prinsessa blir stor!! <3


Nackkrage

I lördags var ju jag och Eva, min underbara svärmor, på Ullared. Därifrån fick jag med mig massa presenter till våran snart 1 åring(!) men även lite saker som hon fick redan nu, bland annat en nackkrage! Den va över förväntan!
När vi är ute och åker så somnar Agnes 8 gånger av 10 och då blir det lätt att hennes nacke hänger! Det va en helt annan sak när vi hade babyskyddet men nu när hon är så pass stor och sitter i den lite "större" bilbarnstolen så vill huvudet gärna hänga lite när hon sover och det ser så obekvämt ut! Jag vet ju själv vilken nackspärr man kan få om man somnar med hängande huvud!
Nackkragen va verkligen perfekt! Sitter jätte bra och hon gillade den verkligen! Ända nackdelen som jag kan komma på nu är att den blir lite barm nu när det börjar bli lite varmt ute, så hon va riktigt svettig i håret och nacken men det kan det lätt vara värt när hon sitter betydligt bättre med nacken när hon somnat! :-)

Tänkte jag absolut skulle tipsa om det!


Wellness

Nu jävlar! Nu kör vi igång igen med träningen. Va på gymmet nu i morse och insåg att herregud va dålig kondis jag har!! Nu SKA det bli ändring på det minsann!


Ullared!

Igår åkte jag och Svärmor på en spontan tripp till Ullared! Handlade massor med fint till Agnes och presidenter så det står härliga till! Våran prinsessa fyller ju 1 år om 19 dagar! Säger som alla andra, fy va tiden går fort! Att Min lilla lilla bebis inte är en bebis längre skär lite i hjärtat att inse. Hon har blivit så stor , våran dyrbaraste skatt!


Min andra hälft

Med denna man har jag snart delat 5 1/2 år med och jag älskar dig lika mycket idag om inte ännu mer! Och nu har vi en egen liten familj. Underbara familj!


Underbara Sol!

Igår va vi ute hela dagen och bara njöt av solen! Vi hade även besök av Josefina och hennes Agnes. Så mysigt. Barnen leker så himla bra ihop även om min Agnes far runt som ett yrväder jämfört med hennes Donna som mest bara sitter och myser! ;) som varmast så va det 31 grader i solen! Helt sjukt!!


K Ä R

Är det fler än jag som nästan blir mer kär i sin älskade när det är så otroligt fint väder? Det är nästan som att man är lyckligare och lugnare i själen då! Jag har haft en period nu när det vart kallt och ruggigt ute som jag inte alls mått så bra. Jag är väldigt påverkbar av omgivningen när det gäller mitt mående men nu såfort solen och värmen stormade in så är det precis som att allt släpper! Som om en stor sten ramlar av från mina axlar och att jag plötsligt kan springa framåt istället! Visst e det konstigt!

Idag är det ytterligare en underbar dag som håller på att vakna till liv utanför fönsterna, och vi ska få besök av min fina vän Josefina och hennes dotter som också heter Agnes! ;)

Dags att kliva upp och piggna till!


RSS 2.0