nu är vi på väg över bron till Öland, med ...

imag0103 (MMS)

nu är vi på väg över bron till Öland, med en riktig snygging framför ratten! ;)


Finaste

imag0081 (MMS)

Finaste


BVC

Idag vart det en tidig morgon för mig. Gick upp med min sambo och åt frukost och matade lillsnoffsan, sen la jag henne igen och hon somnade som en stock men jag stannade uppe. Faktiskt ganska skönt att gå upp före Smulan så man hinner få vakna ordentligt och ha lite egen tid innan hon vaknar! :)

Vid 10.30 så va det bvc besök.
Damen väger nu, 7 veckor gammal 4670 g och är 57.5 cm lång. Mammas lilla plutt!
Sprang även in till min barnmorska som jag hade under graviditeten och visade upp henne och bokade en tid för efter kontroll... lite sent kanske? Ja, jag vet.. men jag sover ju när dom har telefontid så jag fick helt enkelt knata in istället!! ;)

Ikväll kommer mina svärföräldrar på middag men nån sen kväll blir det inte då ja ska upp 02.30 och jobba! :)


Regn och Rusk!

Fy bubblan vilket skit väder, jag som hade tänkt ut och jogga!? Hahah, nej skämtosido! Ja tänkte inte alls ut och jogga, men därimot så hade jag velat legat ute och stekt fläsket lite i solen! :) Men man får ta vara på dagarna när det är regn också för då behöver man inte ha dålgt samvete om man bara ligger i soffan och myser, jag och min lilla tjej! Gud va det känns underbart att säga så, med min lilla tjej! <3



En trött tjej ligger och myser i mammas och pappas säng!


Soffhäng

Idag har vi absolut inte gjort allt för mycket, vilket är väldigt skönt.
Smulan har sovit på mitt bröst hela förmiddagen och nu i eftermiddag har vi legat och snackat och skrattat mest hela tiden. Men nu ska vi mysa lite till innan pappa kommer hem för då ska det köras saker till återvinningen!


Vi två.

Här hemma är det lugna fisken idag. Jag har jobbat inatt så vi har bara myst hela dagen, inte ens hoppat ur pyjamasen än!






Du har förändrat allt i mitt liv och gjort det så mycket mer betydelsefullt.
Jag är så otroligt stolt över att vara din mamma, min fina skatt!

Ditt leende gör mig så lycklig!
Min Smulis!


Jobb.

Hej och hå här har det jobbats inatt! Började idag på tidningsbärarna och åkte med en ur gullig kvinna som ska lära upp mig. Men GISSES! Hur ska jag kunna memorera hela vägen, vart alla brevlådor ligger och vart jag ska vända på alla miljoner grusvägar!! ;) Hahahah... Galet!

Väl hemma igen vid 6 i morse så höll Tobias på att mata smulisen så jag fixade frulle sen skulle vi sova och Tobias åka vidare till sitt jobb. Sova? haha! Nej du mamma! Jag vill mysa tyckte smulan så där låg vi och gullade tills jag somnade ifrån henne! ;D Sen vaknade vi igen vid 10 för då va det mat dax tyckte hon, dock inte jag (ögonen i kors) så jag la henne vid tutten och somnade om! Men nu är vi uppe iaf och nu är det jag som e vrål hungrig :)

Innan jag går igen så vill jag bara slänga in ett STORT tack till Jennie som har gjort om designen i min blogg igen! Helt otroligt duktg är hon! Stort tack tll henne! Vill ni komma i kontakt med henne så finns det en länk till henne längst ner på högersida i bloggen :)



Åh, va jag älskar dig Smulis!


Mycket har hänt!

Oj, tiden har verkligen sprunig iväg och våran lilla skatt är redan 1 månad. Till och med 6 veckor på onsdag! Helt galet va tiden går fort! Snuttan har verkligen utvecklats! Hon ler när hon ser oss.. hon verkligen ler med hela ansiktet och det är nästan så hon skrattar ibland! <3 Underbart!

På denna månaden har vi hunnit med massor och nu har vi precis kommit hem från våran första semester med Agnes. Vi va i sthlm och besökte sthlm skärgård/sandhamn, helt underbart fint. Vi va även ute på solsidan, och på sommar krysset på grönalund och sen träffade några av mina efterlängtade vänner och min familj! Så jag är SÅ nöjd med semestern!


RSS 2.0